Direct afspraak maken?

  023 - 561 95 95

  Main menu

  Angst voor de tandarts

  We hechten veel waarde aan een gezond gebit. Om uw gebit gezond en mooi te kunnen houden, is het belangrijk om regelmatig een tandarts te bezoeken: minimaal 1 à 2 keer per jaar. Sommige mensen hebben helaas een angst voor de tandarts ontwikkeld, waardoor de drempel om een tandarts bezoeken erg hoog is. 

  Onze tandartsen in Hoofddorp zijn gespecialiseerd in angstige patiënten en weten precies hoe ze u op uw gemak moeten laten voelen. Bel Tandartspraktijk Hoofddorp voor een kennismakingsgesprek en maak kennis met onze angst tandarts. Is er een klik tussen onze tandarts en de patiënt? Maak dan een controle afspraak bij Tandartspraktijk Hoofddorp en laat uw gebit tijdens deze afspraak onderzoeken. We zullen röntgenfoto’s maken en een medische vragenlijst afnemen. Vervolgens stellen we een behandelplan op. Elke stap die we nemen, bespreken we zorgvuldig met u zodat u precies weet wat er gaat gebeuren.

  Tandartsen van Tandartspraktijk Hoofddorp weten precies hoe ze u moeten geruststellen: bel 023 561 95 95 of mail info@tandartspraktijkhoofddorp.nl.

  Tandartspraktijk in Hoofddorp

  Over ons

  Tandartspraktijk Hoofddorp is een moderne praktijk, gevestigd in de wijk Floriande in Hoofddorp. Met een enthousiast team van tandartsen en mondhygiënisten werken we dagelijks aan het gezond houden van uw gebit. Wij zijn gespecialiseerd in algemene tandheelkunde, implantologie, endontologie, prothetiek en parodontologie. Ook hebben we veel ervaring met kinderen en angstige patiënten. We werken intensief samen met onze andere tandartspraktijk in Nieuw-Vennep.
  × Direct afspraak maken?