Direct afspraak maken?

  023 - 561 95 95

  Main menu

  Tarieven

  De tarieven die Tandartspraktijk Hoofddorp hanteert voor behandelingen zijn landelijk vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Dit houdt in dat sinds 1 januari 2016 alle tandartsen in Nederland zich moeten houden aan deze bedragen. Voor vragen over de behandelingen en de tarieven kunt u contact opnemen met onze tandartspraktijk. Bel 023 561 9595 of stuur een e-mail naar info@tandartspraktijkhoofddorp.nl.

  Tarieven veelvoorkomende behandelingen

  Periodieke controle: € 20,44
  Kleine röntgenfoto: € 15,06
  Overzichtsfoto van de kaak: € 64,54
  Preventieve voorlichting, per vijf minuten: € 12,06
  Gebitsreiniging, per vijf minuten: € 12,06
  Fluoridebehandeling: v.a. € 21,51
  Verdoving: v.a. € 6,99
  Vullingen: v.a. € 22,59
  Wortelkanaalbehandeling inclusief consult: v.a. € 63,47
  Kronen en bruggen: v.a. € 64,54
  Trekken tand of kies: v.a. € 40,34

  Voor alle behandelingen geldt dat de tarieven afhankelijk zijn van de intensiteit en de duur van de behandeling. U kunt alle tandartstarieven bekijken door de Tandheelkundige zorg tarieven die de Nederlandse Zorgautoriteit heeft vastgesteld te downloaden.

  Digitaal factureren

  U ontvangt uw factuur van Tandartspraktijk Hoofddorp in het vervolg per e-mail. Omdat wij een persoonlijke aanpak bij iedere behandeling belangrijk vinden, hebben wij de administratie van onze nota’s uitbesteed aan Infomedics. Hierdoor hebben wij meer tijd voor de behandeling van onze patiënten.

  Hoe werkt de facturatie?

  Infomedics verstuurt de nota’s van onze praktijk digitaal. Dat is niet alleen efficiënt, maar ook beter voor het milieu. In plaats van een factuur per post ontvangt u uw factuur per e-mail. In deze e-mail staat een betaallink, het factuurnummer en eventueel een inlogcode.

  U logt met die gegevens in op infomedics.nl waarna u de factuur kunt inzien en betalen. Betalen doet u eenvoudig via iDeal of via automatische incasso. Wilt u toch liever uw factuur per post ontvangen? Als u inlogt bij Infomedics en ervoor kiest om digitaal factureren uit te zetten, ontvangt u uw factuur in het vervolg weer op papier.

  Andersom is het ook mogelijk om uw factuur digitaal te ontvangen in plaats van per post. Geef dan uw e-mailadres door aan Tandartspraktijk Hoofddorp. Wij zorgen er dan voor dat u uw nota voortaan op dat e-mailadres ontvangt.

  Neem contact met ons op

  Heeft u vragen over de tarieven of over de wijze waarop wij factureren? Neem dan contact met ons op via 023 561 9595 of via info@tandartspraktijkhoofddorp.nl of vul het contactformulier in.

  Tandartspraktijk in Hoofddorp

  Over ons

  Tandartspraktijk Hoofddorp is een moderne praktijk, gevestigd in de wijk Floriande in Hoofddorp. Met een enthousiast team van tandartsen en mondhygiënisten werken we dagelijks aan het gezond houden van uw gebit. Wij zijn gespecialiseerd in algemene tandheelkunde, implantologie, endontologie, prothetiek en parodontologie. Ook hebben we veel ervaring met kinderen en angstige patiënten. We werken intensief samen met onze andere tandartspraktijk in Nieuw-Vennep.
  × Direct afspraak maken?