Direct afspraak maken?

  023 - 561 95 95

  Main menu

  Kindertandarts

  We vinden het van groot belang dat kinderen van jongs af aan kennis maken met de tandarts. Hierdoor zijn ze later veel minder gespannen bij de tandarts. Vanaf het allereerste bezoek werken we aan het creëren van een band tussen uw kind en de tandarts.

  Is uw kind 2 jaar of ouder? Neem uw kind mee tijdens de periodieke controle, zodat uw kind alvast gewend raakt aan de tandarts en onze tandartspraktijk in Hoofddorp. In de loop der jaren ontwikkelt het kind hierdoor steeds meer vertrouwen in de werkwijze van onze tandartsen. Al onze tandartsen hebben ervaring in het behandelen van kinderen en we doen er alles aan om kinderen op hun gemak te stellen.

  Bekijk ook:

  Wilt u meer informatie over kindertandheelkunde? Wij informeren u graag: bel 023 561 95 95 of mail info@tandartspraktijkhoofddorp.nl.

  Tandartspraktijk in Hoofddorp

  Over ons

  Tandartspraktijk Hoofddorp is een moderne praktijk, gevestigd in de wijk Floriande in Hoofddorp. Met een enthousiast team van tandartsen en mondhygiënisten werken we dagelijks aan het gezond houden van uw gebit. Wij zijn gespecialiseerd in algemene tandheelkunde, implantologie, endontologie, prothetiek en parodontologie. Ook hebben we veel ervaring met kinderen en angstige patiënten. We werken intensief samen met onze andere tandartspraktijk in Nieuw-Vennep.
  × Direct afspraak maken?