Direct afspraak maken?

  023 - 561 95 95

  Main menu

  Cosmetische Tandheelkunde

  Cosmetische tandheelkunde, ook wel esthetische tandheelkunde genoemd, is het deelgebied binnen de tandheelkunde dat zich richt op het uiterlijk van het gebit. Door diverse tandheelkundige behandelingen zoals facings, tanden bleken of het vervangen van oude vullingen wordt het uiterlijk van het gebit verfraaid.

  Wij bieden de volgende esthetische behandelingen aan om uw gebit mooier te maken:

  • Facings
  • Tanden bleken
  • Vervangen van oude vullingen
  • Protheses
  • Kronen en bruggen

  Vorm, kleur en stand van tanden verfraaien

  Met vulmaterialen, kronen, inlays en bruggen verfraaien we uw gebit. Door slijtage kunnen uw tanden vervormen. Met composiet of keramiek kan deze slijtage hersteld worden. Met bruggen vullen we lege ruimtes die ontstaan zijn door missende tanden op. Uw gebit ziet er door een cosmetische behandeling weer natuurlijk en mooi uit.

  Oude vullingen vervangen

  Voorheen werden er grijze vullingen van metaalhoudend materiaal gebruikt bij het vullen van tanden en kiezen. De grijze kleur van deze vullingen sluit vaak niet aan bij de rest van uw gebit. Door deze vullingen te vervangen met composietvullingen die dezelfde kleur hebben als uw tanden, maken we uw gebit weer mooi.

  Facings

  Scheefstaande of verkleurde tanden zijn eenvoudig met facings te maskeren. Een facing is een dun schildje van porselein of composiet dat op uw kies of tand wordt geplaatst. Facings worden vaak toegepast om spleetjes en afgebroken hoekjes op te vullen en te maskeren.

  Tanden bleken

  Wij bieden ook tandbleekbehandelingen aan. Tanden bleken is een eenvoudige manier om uw gebit mooi wit te maken. Onze behandelingen voldoen aan alle Europese richtlijnen voor het bleken van tanden. De tandbleekbehandeling is volledig pijnloos en veilig. We geven u graag meer informatie over tanden bleken bij Tandartspraktijk Hoofddorp.

  Neem contact op

  Ons team van tandartsen helpt u graag om uw gebit te verfraaien. Neem contact op met onze tandartspraktijk in Hoofddorp:

  023 561 9595 info@tandartspraktijkhoofddorp.nl

  Tandartspraktijk in Hoofddorp

  Over ons

  Tandartspraktijk Hoofddorp is een moderne praktijk, gevestigd in de wijk Floriande in Hoofddorp. Met een enthousiast team van tandartsen en mondhygiënisten werken we dagelijks aan het gezond houden van uw gebit. Wij zijn gespecialiseerd in algemene tandheelkunde, implantologie, endontologie, prothetiek en parodontologie. Ook hebben we veel ervaring met kinderen en angstige patiënten. We werken intensief samen met onze andere tandartspraktijk in Nieuw-Vennep.
  × Direct afspraak maken?