Direct afspraak maken?

  023 - 561 95 95

  Main menu

  Tanden bleken

  Maak uw gebit weer stralend wit met tanden bleken: bij Tandartspraktijk Hoofddorp bieden we een thuisbleekbehandeling aan, waarmee u uw gebit eenvoudig een paar tinten witter maakt. Vooraf wordt u zorgvuldig geïnstrueerd, zodat u precies weet wat u moet doen. Daardoor bleekt u veilig en effectief.

  Hoe werkt tanden bleken bij Tandartspraktijk Hoofddorp?

  Als u gaat slapen doet u het op maat gemaakte bitje in, zodat uw tanden tijdens het slapen worden blootgesteld aan het bleekmiddel. Doordat u het bitje voor een langere tijd in uw mond heeft, is de concentratie bleekmiddel minder hoog. U ervaart hierdoor aanzienlijk minder napijn in vergelijking met een behandeling waarbij u kort aan een hoge concentratie wordt blootgesteld.

  We maken bleeklepels op maat: het voordeel hiervan is dat het bitje precies op uw gebit past. Uw tandvlees wordt hierdoor niet aan het bleekmiddel blootgesteld, waardoor het geen irritatie aan uw tandvlees veroorzaakt. Een ander voordeel is dat u deze bleeklepels maar één keer hoeft te laten maken. U kunt ze eenvoudig hergebruiken, waardoor u de volgende keer alleen het bleekmiddel opnieuw hoeft te bestellen.

  Let op: vullingen en kronen verkleuren niet bij het bleken.

  Na de bleekbehandeling

  We raden u af om na te behandeling producten te nuttigen waar kleurstoffen in zijn verwerkt, waaronder:

  ·         Koffie
  ·         Curry
  ·         Rode wijn
  ·         Rode kool
  ·         Cola
  ·         Thee
  ·         Tomatenketchup

  Afspraak maken

  Wilt u een afspraak maken voor tanden bleken? Neem contact op met Tandartspraktijk Hoofddorp via 023 561 9595 of mail naar balie@tandartspraktijkhoofddorp.nl.

  023 561 9595 balie@tandartspraktijkhoofddorp.nl

  Openingstijden:
  Maandag: 08.00 uur – 17.30 uur
  Dinsdag: 08.00 uur – 17.30 uur
  Woensdag: 08.00 uur – 17.30 uur
  Donderdag: 08.00 uur – 17.30 uur
  Vrijdag: 08.00 uur – 17.30 uur
  Zaterdag: 08.00 uur – 17.30 uur*
  Zondag: 09.00 uur – 17.00 uur*
  *alleen mondhygiënisten aanwezig

  Tandartspraktijk Hoofddorp
  Brandaris 2-B
  2134 XT Hoofddorp
  Tel: 023 561 9595
  E-mail: info@tandartspraktijkhoofddorp.nl

  Veelgestelde vragen over tanden bleken

  1. Kan iedereen tanden bleken bij Tandartspraktijk Hoofddorp?
   Voor iedere patiënt van Tandartspraktijk Hoofddorp boven de 18 jaar is een bleekbehandeling mogelijk. Ook als u een beugel heeft gehad en een spalkje draagt, mag u tanden bleken bij onze tandartspraktijk.
  2. Is tanden bleken pijnloos?
   Doordat het bitje op maat wordt gemaakt, wordt uw tandvlees niet aan het bleekmiddel blootgesteld. Het bitje draagt u tijdens het slapen: doordat u een aantal uren wordt blootgesteld aan het middel is een lagere concentratie voldoende voor het bleken van uw tanden. U ervaart hierdoor vrijwel geen pijn bij het tanden bleken.
  3. Hoelang blijven mijn tanden wit na het tanden bleken?
   Gemiddeld blijven uw tanden 6 tot 24 maanden wit. Door eten, drinken of roken zullen uw tanden geleidelijk weer verkleuren. Om uw tanden zo lang mogelijk wit te houden, adviseren we om af en toe whitening tandpasta te gebruiken. Door whitening tandpasta verwijdert u oppervlakkige verkleuringen door koffie, wijn of andere voedingsmiddelen effectiever.

  Meer weten?

  Maak een afspraak of bel onze tandartspraktijk voor meer informatie:

  023 561 9595

  Tandartspraktijk in Hoofddorp

  Over ons

  Tandartspraktijk Hoofddorp is een moderne praktijk, gevestigd in de wijk Floriande in Hoofddorp. Met een enthousiast team van tandartsen en mondhygiënisten werken we dagelijks aan het gezond houden van uw gebit. Wij zijn gespecialiseerd in algemene tandheelkunde, implantologie, endontologie, prothetiek en parodontologie. Ook hebben we veel ervaring met kinderen en angstige patiënten. We werken intensief samen met onze andere tandartspraktijk in Nieuw-Vennep.
  × Direct afspraak maken?