Direct afspraak maken?

  023 - 561 95 95

  Main menu

  Spoedtandarts Hoofddorp

  7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar

  U neemt contact op met de spoedtandarts in Hoofddorp wanneer u in de avonduren of in het weekend last krijgt van ernstige pijnklachten aan uw gebit. Buiten openingstijden belt u voor spoedgevallen het telefoonnummer van onze praktijk. U krijgt dan te horen bij welke tandarts u terecht kunt voor een spoedbehandeling. De dienstdoende arts vindt u eveneens op deze website.

  24/7 spoedlijn 023 561 9595

  Voordelen van een spoedtandarts:

  • Directe behandeling bij acute problemen
  • Een tandarts die 24/7 bereikbaar is
  • Direct een afspraak
  • Altijd een professionele tandarts

  Wanneer belt u de spoedtandarts?

  U belt de spoedtandarts wanneer u acuut last heeft van gebitsproblemen of ernstige pijnklachten. Er is sprake van spoed wanneer behandeling niet kan wachten tot de volgende werkdag. Voorbeelden van acute problemen waarbij u de spoedtandarts belt:

  • Bloedingen
  • Nabloeding na het trekken van tanden of kiezen
  • Ernstige kiespijn
  • Afgebroken tanden of kiezen
  • Opgezwollen wangen door een ontsteking

  Tarieven bij spoedgevallen

  De spoedtandarts hanteert andere tarieven dan de reguliere tandarts. Soms moet u de behandeling direct afrekenen. We raden u daarom aan om altijd contant geld of uw pinpas mee te nemen wanneer u de spoedtandarts bezoekt. Als u een aanvullende tandartsverzekering heeft, wordt de behandeling in de meeste gevallen achteraf vergoed door uw zorgverzekeraar.

  Contact met Tandartsenpraktijk Hoofddorp

  Voor behandelingen die niet spoedeisend zijn, neemt u contact op met Tandartsenpraktijk Hoofddorp tijdens de reguliere openingstijden. Dit doet u door te bellen naar 023 561 9595 of door een e-mail te sturen naar info@tandartspraktijkhoofddorp.nl.

  Tandartspraktijk in Hoofddorp

  Over ons

  Tandartspraktijk Hoofddorp is een moderne praktijk, gevestigd in de wijk Floriande in Hoofddorp. Met een enthousiast team van tandartsen en mondhygiënisten werken we dagelijks aan het gezond houden van uw gebit. Wij zijn gespecialiseerd in algemene tandheelkunde, implantologie, endontologie, prothetiek en parodontologie. Ook hebben we veel ervaring met kinderen en angstige patiënten. We werken intensief samen met onze andere tandartspraktijk in Nieuw-Vennep.
  × Direct afspraak maken?