Direct afspraak maken?

  023 - 561 95 95

  Main menu

  De kaakfysiotherapeut (orofaciale fysiotherapie)

  Kaakfysiotherapie (orofaciale fysiotherapie) wordt gebruikt bij kaakklachten, zoals beperkte mondopening en kaakpijn. Door middel van oefentherapie  streeft de behandelaar naar vermindering van pijn en functieherstel (bijvoorbeeld het verkrijgen van een goede mondopening). De belangrijkste oefeningen betreffen rekoefeningen voor een betere mondopening, massage van de kauwspieren en ontspanningsoefeningen ter pijnvermindering.

  Wie voert de behandeling uit?

  De oefentherapie en instructies voor het oefenen thuis worden meestal gegeven door uw tandarts of tandarts-gnatholoog. Oefentherapie door een gespecialiseerde kaakfysiotherapeut (orofaciaal fysiotherapeut) is ook mogelijk op advies van de tandarts(-gnatholoog)  of via de directe toegang. Ga voor meer informatie naar www.nvof.nl

  Tandartspraktijk in Hoofddorp

  Over ons

  Tandartspraktijk Hoofddorp is een moderne praktijk, gevestigd in de wijk Floriande in Hoofddorp. Met een enthousiast team van tandartsen en mondhygiënisten werken we dagelijks aan het gezond houden van uw gebit. Wij zijn gespecialiseerd in algemene tandheelkunde, implantologie, endontologie, prothetiek en parodontologie. Ook hebben we veel ervaring met kinderen en angstige patiënten. We werken intensief samen met onze andere tandartspraktijk in Nieuw-Vennep.
  × Direct afspraak maken?