Direct afspraak maken?

  023 - 561 95 95

  Main menu

  Gebitsbeschermer

  Bij het uitoefenen van sporten, zoals bijvoorbeeld hockey en rugby, is de kans op gebitsletsel groter. Daarom is het verstandig om uw gebit te beschermen met een gebitsbeschermer/mondbeschermer. Deze gebitsbeschermer biedt geen garantie, maar maakt de kans op gebitsletsel wel kleiner.

  Op maat gemaakte gebitsbeschermer

  U kunt een kant en klare gebitsbeschermer kopen in sportwinkels, maar uw tandarts kan er ook een op maat maken. Doordat de op maat gemaakte gebitsbeschermer speciaal ontwikkeld wordt voor uw gebit, biedt deze meer bescherming dan een gebitsbeschermer die u in de winkel koopt.

  Een gebitsbeschermer voor uw kind

  Ook voor uw kind kunt u een gebitsbeschermer kopen of op maat laten maken. Houd er wel rekening mee dat het gebit, net als de rest van het lichaam, groeit. Het is dus verstandig om regelmatig te controleren of de gebitsbeschermer nog past.

  Tandartspraktijk in Hoofddorp

  Over ons

  Tandartspraktijk Hoofddorp is een moderne praktijk, gevestigd in de wijk Floriande in Hoofddorp. Met een enthousiast team van tandartsen en mondhygiënisten werken we dagelijks aan het gezond houden van uw gebit. Wij zijn gespecialiseerd in algemene tandheelkunde, implantologie, endontologie, prothetiek en parodontologie. Ook hebben we veel ervaring met kinderen en angstige patiënten. We werken intensief samen met onze andere tandartspraktijk in Nieuw-Vennep.
  × Direct afspraak maken?